Gio Adviesgroep houdt zich actief bezig met advisering en bemiddeling van bancaire producten. Gio biedt haar relaties persoonlijke begeleiding bij het nemen van beslissingen omtrent bankzaken.

U moet hierbij denken aan:

1. Sparen
– Snelsparen
– Top sparen
– Optima Sparen
– Jeugd Sparen
– Bedrijfssparen   ( levensloop regeling)
– Zakelijk Sparen ( verenigingen en stichtingen)

2. Internet Bankieren
– Online al uw bankzaken regelen, gedurende 24 uur per dag

3. Betalen/Storten/Opnemen
– Alle kaszaken aan kantoor

4. Lenen
– Doorlopend Krediet
– Persoonlijke Lening

5. Hypotheken
– Alle vormen van hypotheek

Gio adviseert en bemiddelt voor diverse financiėle instellingen.

Om u met alle bankdiensten van dienst te zijn, heeft Gio zich aangesloten als zelfstandig Intermediair van de CVB Bank. Voor vragen en persoonlijk advies kunt u terecht bij assurantie Zeeland.

theoveldverzekeringen.n

Kredieten.

Lenen is een prima manier om tijdelijk of doorlopend meer financiële ruimte te creëren. Wel is het belangrijk dat u kiest voor een leenbedrag en aflossingstermijn die passen bij uw financiële situatie. Verder is het van belang dat u doordacht voor een kredietvorm kiest. De voorwaarden, rentepercentages en kosten die in rekening worden gebracht lopen sterk uiteen. Bovendien kan het verstandig zijn om, als u spaargeld heeft, dit eerst aan te spreken voordat u een lening sluit. De rente die u betaald is doorgaans namelijk aanzienlijk hoger dan de rente die u op uw spaartegoed ontvangt. Consumptief krediet kent twee hoofdvormen: doorlpend krediet en een persoonlijke lening.

Doorlopend krediet.
Met een doorlopend krediet spreekt u met de geldverstrekker een maximaal leenbedrag af. U mag tot die grens steeds onbeerkt geld opnemen. U bepaalt zelf wanneer en hoeveel en u betaald alleen rente over het opgenomen bedrag.Wel moet u er rekening mee houden dat de rente en kosten ook van uw kredietruimte afgaan. Meestal spreekt u dan ook met de geldverstrekker af om maandelijks een vast bedrag over te maken. De rente is variabel en kan dus gedurende de looptijd stijgen of dalen.

Persoonlijke lening.
Bij een persoonlijke lening spreekt u van tevoren af hoeveel u wilt lenen en binnen welke termijn u dit bedrag aflost. Omdat u gedurende de hele looptijd dezelfde rente betaald weet u precies hoeveel u per maand betaalt en voor hoelang. Eerder aflossen van uw persoonlijke lening kan bij sommige geldverstrekkers zonder extra kosten, bij andere betaald u een boete.

Meer informatie over lenen en renterisico vindt u op www.afm.nl.