De opstalverzekering, ook wel woonhuisverzekering , verzekerd uw huis tegen schade als gevolg van o.a. brand, storm, inbraak. De opstalverzekering is een financieel verplichte verzekering voor iedereen die een koopwoning heeft. De verzekering geldt ook voor onroerende goederen die bij uw huis horen, zoals schuurtjes, schuttingen, leidingen, centrale verwarming en sanitair.

De opstalverzekering van Gio kenmerkt zich door een ruime pakketkeuze, uitgebreide dekking en lage premies. De hoogte van de premie hangt onder andere af van de bouwwijze van de woning ( hout, steen, pannendak, riet). De staat van onderhoud en de herbouwwaarde. Het is belangrijk om onderverzekering te voorkomen. Dit is te voorkomen door de opstalwaardemeter in te vullen.
De vastgestelde herbouwwaarde inclusief indexering geeft u zekerheid niet onderverzekerd te zijn.

Samenwerking

Sinds kort werken we samen met een nieuw bedrijf, opstalverzekering. Opstalverzekering.org is een bedrijf dat zich houd met opstalverzekeringen. Op de website kunt u tientallen opstalverzekeringen met elkaar vergelijken. U krijgt snel en gemakkelijke de verschillen en overeenkomsten te zien van de opstalverzekeringen. Op deze manier kunt u een keuze maken. Bovendien kunt u op de website veel informatie vinden. Heeft u een vraag over opstalverzekeringen? Dan vindt u daar het antwoord. Zij hebben ook een Profiel op twitter waar zij actief zijn. Volg de Twitterprofiel voor de laatste en leukste posts. Sinds kort werken we samen met het bedrijf. U kunt dus altijd terecht bij ons voor vragen over uw opstalverzekeringen. Door de samenwerking kunnen wij u optimaal helpen.