Als u op zakenreis gaat, is het verstandig om vooraf even aandacht te besteden aan uw reisverzekering. Want uw persoonlijke reisverzekering biedt misschien niet voldoende dekking.

Uit onderzoek blijkt dat ongeveer een op de drie zakelijke reizigers onvoldoende verzekerd op reis gaat. Omdat u bijvoorbeeld op uw zakelijke trip kostbare spullen meeneemt, zoals een laptop of PDA. Of omdat u zakelijk verder reist dan privé. Wordt u bestolen of verliest u iets, dan kan achteraf blijken dat u niets of maar een gedeelte vergoed krijgt.

Als u en uw collega(‘s) geregeld op pad gaan, kan het ook verstandig zijn om een collectieve doorlopende reisverzekering af te sluiten. Dan is iedereen die voor uw onderneming op reis gaat, altijd goed verzekerd.

Neem contact met ons op als u zeker wilt weten dat uw reisverzekering ook voor uw zakelijke trips voldoet of als u meer wilt weten over een gezamenlijke reisverzekering voor u en uw medewerkers.

Uw zakentrip verzekerd

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *